Aan het laden...

Moonray J

Kleine ambitieuze singer-songwriter die sinds 2022 ook eigen materiaal brengt. Voor een sfeervolle combinatie aan ambiance en goeie covers ben je bij het juiste adres!

Omschrijving

Geboren en getogen in het kleine Snaaskerke, komt Jarne - Moonray J - Maene met aantrekkelijke covers van bekende, en minder bekende nummers. Vanaf het moment dat ik op 11-jarige leeftijd een gitaar in de hand nam, wist ik het: Ik wil op een podium staan. Performen, dat is de grote droom.

Na een mooie verzameling optredens waarin heel wat bekende covers gespeeld werden, was het in 2022 eindelijk tijd om eigen muziek te beginnen promoten. Met mijn debuutnummer "The Way It Used To Go" is de bal van eigen materiaal eindelijk aan het rollen gegaan. Tegen eind juli zou er een eerste EP moeten komen, of toch iets in die vorm. Het verlangen om ooit grote zalen te vullen met eigen muziek, dat brandt harder dan ooit.

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.