Aan het laden...

Ivo Cardon

Zanger, drummer en ondernemer/organisator

Omschrijving

In 2013 kocht ik mijn eerste drum-kit. Sinds die dag ben ik als auto-didact aan de slag gegaan en is mijn passie voor muziek aangewakkerd. 

Mijn eerste band ooit was het voormalige Blackmailed. Maar dat was van korte duur. Ik wilde de lat voor mezelf hoger leggen en deed toen auditie bij enkele bands. Hierdoor werd ik drummer bij ArtFx in 2016.

Toen covid roet in de plannen gooide voor ArtFx (en veel andere bands) heb ik wat tijd genomen om mij verder te ontplooien in de wereld van muziek. Ik ontdekte in die tijd mijn slapende talent voor metal vocals door een auditie bij Lethal Injury. Ik werd er al snel de lead vocalist en mocht daar als hoogtepunt een show op Alcatraz metal festival meemaken! 

Naast het podium ben ik ook actief op zoek naar venues en kansen om lokaal talent op de planken te zetten. Met mijn eigen PA en organisatorische skills probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de underground metal scene in Belgie!

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.