Aan het laden...

Kunst- en cultuurmarkt KOEKELART: schrijf je nu in!

De vierde editie van KoekelArt komt eraan en wel op zondag 20 augustus. We voeren enkele nieuwigheden in en ook jij kunt als creatieve geest deelnemen aan de kunst- en cultuurmarkt in het centrum. Schrijf je nu in!

Ben je van Koekelare of uit de omgeving? Ben je creatief én artistiek bezig? Neem dan deel aan KoekelArt 2023. We verwelkomen schilders, beeldhouwers, letterkappers, keramisten, fotografen, kalligrafen, glas- en textielkunstenaars, juweelontwerpers, videasten, … (niet-limitatief)

Zowel ervaren kunstenaars als jong talent is welkom. Het zou leuk zijn als je ter plaatse aan het werk bent, zodat de bezoekers zien op welke manier jouw kunst tot stand komt.

De cultuurraad en dienst cultuur van Koekelare zorgen voor een boeiend randprogramma met o.m. tentoonstellingen, workshops, animatie, muziek in de straten en op de kiosk, … Kortom, een bruisende ‘happening’ waar de vonken van af spatten en waar het leuk vertoeven is!

Bouw jij ook mee aan één van de mooiste events van het jaar? Maak je kenbaar via cultuurentoerisme@koekelare.be en wij bezorgen je het deelnameformulier.
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.